DAIKIN AIRCONDITIONING

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Zowel Single split als Multi-split systemen zien er hetzelfde uit van uiterlijk. Het verschil zit hem echter in het aantal aansluitingen. Met een Multi-split kunnen we tot maximaal 5 binnentoestellen aansluiten. Scroll of swipe naar beneden en ontdek al onze Daikin producten.

DAIKIN WANDMODELLEN

COMFORMA | PERFERA | STYLISH | EMURA

Dit type toestel wordt vaak geplaatst in woningen aangezien er veel keuze is tussen verschillende modellen. Daarnaast biedt een wandmodel een gemakkelijke en snelle oplossing na een storing/conflict bij uw oorspronkelijke verwarmingsinstallatie. Dergelijke toestellen kan je bedienen via een afstandsbediening en/of via een app.

Daikin Inbouwtoestel
Daikin Inbouwtoestel

INBOUWMODEL

Met een inbouwtoestel kan u alle kanten uit. Je kan het in uw plafond installeren, in een kast verwerken, … Dit type toestel kan je dus wegwerken in het geheel van uw woning, bedrijf, hotel, enz. Handig indien je een moderne look wenst te geven aan uw pand.

DAIKIN VLOERMODELLEN

CLASSIC | PERFERA

Als men voor een vloermodel kiest is dit vaak omdat er geen ruimte is in het plafond of er geen vals plafond aanwezig is. Dit model kan je ook gebruiken bij het vervangen van uw accumulatie systeem. In dit geval gebruikt men dezelfde locatie waar de accumulatie stond.

Daikin vloermodel
Plafond onderbouw
Schermafbeelding 2022-06-19 om 18.08.26

PLAFOND ONDERBOUW

Indien er in het vals plafond onvoldoende ruimte is voor een inbouwtoestel, kan een plafondonderbouw de oplossing bieden. Dit model wordt net onder het plafond geplaatst en blaast lucht langs het plafond om zo diepe en grote ruimtes te koelen of verwarmen. Door middel van een thermostaat kan je dit systeem bedienen.

DAIKIN CASsETTES

Fully flat | round flow

Een cassettesysteem is speciaal ontwikkeld om in een plafond geplaatst te worden. Het blaast in 4 richtingen om een grote ruimte snel te kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen of ventileren.

Je kan dit systeem bedienen d.m.v. een thermostaat, deze wordt in dezelfde ruimte geplaatst. Dit type toestel wordt vaak gebruikt in winkels en kantoorruimtes.