Casette

Waarom kiezen voor een Daikin Casette?

Het Daikin Fully Flat-systeem is ontworpen om een onopvallende uitstraling te hebben, met een zeer dun en vlak paneel dat in het plafond wordt gemonteerd. Het paneel kan worden aangepast om te passen bij de kleur en het ontwerp van het plafond, waardoor het discreet wordt geïntegreerd in de omgeving. Naast het esthetische aspect biedt het Daikin Fully Flat-systeem ook efficiënte en comfortabele koeling en verwarming. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een gelijkmatige luchtverdeling te garanderen, terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd voor een efficiënte werking. Het Daikin Fully Flat-systeem is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals kantoren, winkels, restaurants en andere commerciële ruimtes waar zowel comfort als een stijlvolle uitstraling van belang zijn.

DE VOORDELEN

 

  • Individuele lamellenregeling: flexibiliteit om de unit aan elke kamerindeling aan te passen zonder de unit te verplaatsen!
  • Laag energieverbruik dankzij speciaal ontwikkelde smallebuis-warmtewisselaar, DC-ventilatormotor en drainagepomp.
  • Uniek design op de markt: kan volledig vlak in het plafond worden ingebouwd en past perfect in plafondtegels.
  • Mooi samenspel van iconisch design en onovertroffen technologie, met een elegante afwerking in mat kristalwit of in een combinatie van zilver en mat kristalwit

SPECIFICATIES

Type Toestel
FFA-A9
Koelvermogen (kW)
2,5kW | 3,5kW | 5,0kW | 6,0kW
Energielabel
A++
Afmetingen
Hoogte= 26,0cm Breedte= 57,5cm Diepte= 57,5cm
Beschikbare Kleuren
Wit

Wil je weten of dit model binnen jouw budget past?

Een airco plaatsen is geen gemakkelijke installatie. Vertrouw op Sunairco om bij jou thuis de installatie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat je zeker geen spijt zal hebben van deze keuze.