NO NONSENSE

ONZE MANIER VAN WERKEN

Elk bedrijf heeft zo zijn eigen aanpak. Hier bij Sunairco is dit niet anders, wij geloven in een transparante communicatie met de klant. Wil je niet voor een verassing komen te staan? Kies dan voor ons.

Wij komen langs.
Bij het langskomen bespreken we alle mogelijkheden om een warmtepomp te installeren, hiervoor luisteren we eerst naar de wensen van de klant en van daaruit kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens het gesprek meten we alles op om de juiste vermogens te berekenen, deze berekening is namelijk zeer belangrijk voor uw verbruik.
1
Offerte Bespreken en opmaken.
Nadat we weten hoe we met onze leidingen lopen, gaan we over tot het opstellen van een gedetailleerde offerte. Wij maken gedetailleerde offertes zodat u weet wat u bij ons besteld en wat deze offerte allemaal inhoud. Van zodra u akkoord gaat met onze offerte, komen wij in actie en bestellen we al de materialen die nodig zijn voor de uitvoering.
2
Inplannen van Installatie.
Als de toestellen en het materialen bij ons geleverd zijn, contacteren we u terug om een plaatsingsdatum af te spreken. Wij stellen u dan enkele datums voor en bij het vinden van de juiste datum, zorgen wij ervoor dat we aanwezig zijn op de afgesproken dag en tijdstip.
3
Installatie bij jou thuis.
Wij komen langs zoals afgesproken en zorgen ervoor dat alle toestellen proper geïnstalleerd worden. We streven ernaar om zo netjes mogelijk te werken. Nadien krijgt u een grondige uitleg zodanig u weet hoe alles werkt. Ook hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, daarom bieden we nadien ook een uitgebreide service en onderhoudsopties aan om ervoor te zorgen dat uw installatie in topconditie blijft en jarenlang meegaat.
4

Ontstaan van het bedrijf.

HET PRILLE BEGIN

Ons bedrijf is ontstaan uit de passie voor duurzame energie en de overtuiging dat warmtepompen de toekomst zijn voor verwarming en koeling van woningen en bedrijven. Na 6 jaar ervaring te hebben opgedaan in de warmtepompindustrie, besloot Arno Meuleman Sunairco op te richten met als doel het leveren van kwaliteitsvolle warmtepompen. We gaan voor persoonlijk contact, van advies tot plaatsing. Onze prioriteit is een uitstekende service bieden zodanig onze klanten 100% tevreden zijn.