Emura

Waarom kiezen voor een Daikin Emura?

De Daikin Emura biedt geavanceerde functies, zoals wifi connectiviteit, zodat u uw warmtepomp vanop afstand kunt bedienen via uw smartphone of tablet. Bovendien is de serie ontworpen met een intelligente sensor die de luchtkwaliteit in uw kamer kan detecteren en automatisch de temperatuur en luchtstroom kan aanpassen om een optimale omgeving te creëren. De Emura is ontworpen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen met een stille werking, wat betekent dat hij een laag geluidsniveau heeft en daarom geschikt is voor gebruik in slaapkamers en/of andere rustige ruimtes. Over het algemeen biedt de Emura van Daikin geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en een stijlvol ontwerp, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte airconditioner voor hun huis of bedrijf.

DE VOORDELEN

  • Een opmerkelijke mix van iconisch ontwerp en spitstechnologie met een elegante afwerking in mat wit.
  • Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom, voor een comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciaal ontwerpen lamellen, zorgt de gerichte luchtstroom voor een betere luchtverdeling in het hele vertrek.
  • De intelligente thermische sensor bepaalt de huidige ruimtetemperatuur en verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht.
  • Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz

SPECIFICATIES

Type Toestel
FTXJ-AW/S/B
Koelvermogen (kW)
2,0kW | 2,5kW | 3,5kW | 4,2kW | 5,0kW
Energielabel
A+++
Afmetingen
Hoogte=30,5cm Breedte= 90,0cm Diepte =21,1cm
Beschikbare Kleuren
Wit, Zwart, Zilver

Beschikbaar in verschillende kleuren

Wil je weten of dit model binnen jouw budget past?

Een airco plaatsen is geen gemakkelijke installatie. Vertrouw op Sunairco om bij jou thuis de installatie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat je zeker geen spijt zal hebben van deze keuze.