Young black woman switching on air conditioning at home

Bedankt om onze prijssimulator te gebruiken

Scroll verder naar beneden en ontdek hoeveel jouw installatie ongeveer kost

Zitten uw kaMers onder een schuin dak?

NO WORRIES, WE GOT YOU COVERED

DAIKIN PERFERA - WIT

VLOERMODEL

Een vloermodel is een ideale keuze voor slaapkamers onder een schuin dak, omdat het aan de wand of op de vloer kan worden gemonteerd en daardoor geen kostbare wandruimte in beslag neemt. Hierdoor kunt u uw kamer efficiënt en effectief koelen en verwarmen, zonder dat dit ten koste gaat van uw leefruimte.

Daarnaast is de Daikin Perfera vloermodel een energiezuinige oplossing. Dit model beschikt over een A+++ energie-efficiëntieklasse, wat betekent dat het zeer weinig energie verbruikt. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Kostprijs per toestel onder schuin dak = €856

DE BUITENUNIT

DE KRACHT ACHTER DE KOELTE!

De buitenunit is een essentieel onderdeel van de airconditioning installatie. Dit komt omdat het de taak heeft om warme lucht af te voeren uit de ruimte die gekoeld wordt. Het koelsysteem in de binnenunit haalt warme lucht uit de ruimte en koelt deze af voordat de gekoelde lucht terug in de ruimte wordt geblazen. Maar om de warmte kwijt te raken die uit de ruimte is gehaald, moet deze worden afgevoerd naar buiten via de buitenunit.

€750

PRIJS = EXCL. BTW

ALL-IN PRIJSSCHATTING OP BASIS VAN UW KEUZE

EEN SCHATTING OP BASIS VAN ERVARING

Het is belangrijk om te beseffen dat deze berekende prijs slechts een schatting is en dat het altijd aan te raden is om de situatie ter plaatse te komen bekijken voordat de installatie daadwerkelijk wordt uitgevoerd. 

Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, is het dus altijd verstandig om de situatie ter plaatse te komen bekijken. Op die manier kunnen we een beter beeld krijgen van de ruimte en de omstandigheden, en kunnen we een meer accurate prijsopgave geven.