Daikin DiVERSE modellen

De BESTE OP DE MARKT

Als installateur weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige airconditioning producten. Bij het installeren van airco’s is het niet alleen belangrijk om te zorgen voor de juiste capaciteit en efficiëntie, maar ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op de lange termijn.

Daarom kiezen wij als installateur voor Daikin wandmodellen als de beste optie voor onze klanten. Daikin is een wereldwijd toonaangevend merk in de airconditioning industrie en staat bekend om hun innovatieve technologieën en betrouwbare producten.

Check out these beauty's ...

DAIKIN Round Flow

Dit model zorgt voor een 360° luchtuitblaas richting voor optimaal rendement en comfort.
meer details >

DAIKIN Casette

Uniek ontwerp dat volledig vlak in het plafond kan worden ingebouwd.
meer details >

DAIKIN Onderbouw

Voor brede ruimtes zonder vals plafond of zonder vrije vloerhoogte.
meer details >

DAIKIN Inbouw

Meest compacte inbouwsatelliet unit in zijn klasse, slechts maximum 245mm in hoogte.
meer details >

Daikin BUitenunit

Als je een airconditioner in huis wilt installeren, is het belangrijk om te weten dat je niet alleen een binnenunit nodig hebt, maar ook een buitenunit. Dit geldt voor alle soorten airco’s, van raammodellen tot split-airco’s en multi-split systemen.

De binnenunit is verantwoordelijk voor het afkoelen of verwarmen van de lucht in de kamer waar het is geïnstalleerd. Het bevat een koel- of verwarmingselement, een ventilator en een filter. Dit element verwijdert warmte uit de lucht en koelt deze af, of voegt warmte toe om de temperatuur te verhogen.

WIL JE GRAAG EEN AIRCO BIJ JOU THUIS?